XaMp.imomo.net Forum Index XaMp.imomo.net
support forums for XaMp studio edition and XaMp desktop
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

XaMp Studio edition won't play XM Radio on Ubuntu 9.04

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    XaMp.imomo.net Forum Index -> XaMp studio
View previous topic :: View next topic  
Author Message
roger1



Joined: 05 Aug 2009
Posts: 12

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 10:43 am    Post subject: XaMp Studio edition won't play XM Radio on Ubuntu 9.04 Reply with quote

I have loaded the new version of WINE and Xamp Studio will login fine. It will also display the Channels and What's On lists just fine. However, when selecting a channel to listen to, the display will say "Connecting....Stream 1" then "Connecting...Stream 2" then "Stream Error: 1001".
Wow this is close to working. I am betting there is a missing .dll or something else simple.

Anyone with any ideas? MoMo?

MoMo you recently said you had to terminate your XM/Sirius to cut expenses. You can get a 7 day free trial here:
http://www.sirius.com/freetrial/register

Seems like every 7 days you could just go out and get a new email address from yahoo or others and get a new 7 days any time you wanted.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    XaMp.imomo.net Forum Index -> XaMp studio All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group