XaMp.imomo.net Forum Index XaMp.imomo.net
support forums for XaMp studio edition and XaMp desktop
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

XaMp Studio disconnecting my wireless

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    XaMp.imomo.net Forum Index -> studio edition bug reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
J-Mar



Joined: 18 Nov 2008
Posts: 1

PostPosted: Tue Nov 18, 2008 10:33 pm    Post subject: XaMp Studio disconnecting my wireless Reply with quote

XaMp worked the first few times I used it, but now when I open it and try to login it disconnects my wireless internet connection and I have to go in and reset my router and modem.

What could cause this? It's a shame, I really love XaMp
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    XaMp.imomo.net Forum Index -> studio edition bug reports All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group