XaMp.imomo.net Forum Index XaMp.imomo.net
support forums for XaMp studio edition and XaMp desktop
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 11 matches
XaMp.imomo.net Forum Index
Author Message
  Topic: login problems
Nao-S7

Replies: 11
Views: 23723

PostForum: XaMp studio   Posted: Sat Oct 04, 2008 6:42 pm   Subject: update on this
RDunn, thanks for the PM.

Just to keep everyone in the loop, m0mo and i have gone our separate ways for about 2 years now, and we've stopped any active coding / maintaining of the XaMp project.

...
  Topic: special support fix for XaMp STUDIO EDITION (OCTOBER 2008)
Nao-S7

Replies: 9
Views: 35981

PostForum: announcements   Posted: Sat Oct 04, 2008 6:08 pm   Subject: special support fix for XaMp STUDIO EDITION (OCTOBER 2008)
Just to let everyone know, m0mo and I have since gone our separate ways (for about 2 years now) and since then I've been out of the XMRO loop.

However, it was brought to my attention from a number ...
  Topic: SKINS / command line
Nao-S7

Replies: 2
Views: 6169

PostForum: XaMp studio   Posted: Wed Jun 28, 2006 11:26 am   Subject: SKINS / command line
mOmo is out of the country at the moment on vacation so please wait a little longer as he should be back by this weekend.

thanks,
nao
  Topic: Not Connecting On Any Stream Recently.
Nao-S7

Replies: 0
Views: 5519

PostForum: XaMp studio   Posted: Wed Jun 28, 2006 10:08 am   Subject: Not Connecting On Any Stream Recently.
It appears that as of yesterday, some people have noted that the streams (1, 2 or 3) do not work and XaMp STUDIO will not connect.

Keep trying periodically and it appears to go through. This may b ...
  Topic: Where can I download eq presets
Nao-S7

Replies: 1
Views: 5761

PostForum: XaMp studio   Posted: Sun Jun 04, 2006 9:58 pm   Subject: Where can I download eq presets
Billster,

Ok, i fixed your sigbar for you. Just FYI, the [img] tags were missing around the URL. Also, I'm still trying to get the EQs all going; I have a few that I like... But what I've found ...
  Topic: How's the new version coming?
Nao-S7

Replies: 2
Views: 5438

PostForum: XaMp studio   Posted: Fri May 19, 2006 3:53 pm   Subject: How's the new version coming?
Well, with m0mo having to move on short notice and problems with the internet still in the process of being set up in his new place, progress has been a little slow. No real bugfixes since the last r ...
  Topic: Can't listen to new channels!
Nao-S7

Replies: 12
Views: 20981

PostForum: studio edition bug reports   Posted: Fri Apr 21, 2006 1:22 am   Subject: Can't listen to new channels!
Hey everyone,

Have you noticed that the new channels are connecting better in XaMp now? It appears that Akamai may have fixed up their problem on their end. We're still running stream tests to se ...
  Topic: Can't listen to new channels!
Nao-S7

Replies: 12
Views: 20981

PostForum: studio edition bug reports   Posted: Wed Apr 19, 2006 3:15 pm   Subject: Can't listen to new channels!
alta,

not a problem at all. I understand that the wait time may seem distressing, however both m0mo and I have been trying to get to XaMp as much as we can in addition to our day jobs as programme ...
  Topic: Can't listen to new channels!
Nao-S7

Replies: 12
Views: 20981

PostForum: studio edition bug reports   Posted: Wed Apr 19, 2006 10:15 am   Subject: Can't listen to new channels!
no, xmro works fine. a poster on xmfan reported xamp desktop also works with the new channels.

and i just got a stream error: -1 on the Loft, not a new channel.

the lack of a quicker fix cycle ...
  Topic: install problem
Nao-S7

Replies: 13
Views: 23771

PostForum: studio edition bug reports   Posted: Mon Mar 27, 2006 6:28 pm   Subject: install problem

Just opened the program several times....each time EQ, CL and Album info do not open and the window state is not retained.

m0mo is working on the window state retention issue, or what you describ ...
  Topic: install problem
Nao-S7

Replies: 13
Views: 23771

PostForum: studio edition bug reports   Posted: Sun Mar 26, 2006 12:30 pm   Subject: install problem
I was able to get my version going by setting compatilibity mode to Windows2000, however I am getting some quirky behavior. When I open the program, the main window is the only window that opens. I ha ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT - 8 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group